За жесток садизъм срещу 18-годишно момиче от Стара Загора, съобщи Нова. То

...
За жесток садизъм срещу 18-годишно момиче от Стара Загора, съобщи Нова. То
Коментари Харесай

18-годишно момиче е обезобразено с макетен нож, скалпът й е наранен, направиха й 400 шева!

За жесток садизъм против 18-годишно момиче от Стара Загора, заяви Нова. То е било обезобразено с макетно ножче. Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е строшен. Цялата й коса е подстригана с машинка.

Младата жена е избавена, само че са й направени 400 шева. Предполагаемият причинител е нейният 26-годишен другар, който е бил задържан за 72 часа, а по-късно е пуснат на независимост. 

" На 26 юни брачният партньор ми се обади и ми сподели, че щерка ни е пребита грубо и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с огромна дълбочина. По скалпа й имаше голям брой рани от машинката. Емоционалното й положение е сринато. Тя ми описа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, само че първо никой не й е дал отговор.

След това  мъжът е споделил " Аз съм " и тя е отворила. Според мен претекстът на закононарушението е ревнивост. Бяха дружно 4 месеца. Преди случилото се нямахме индикация за принуждение. Не е имало закани ", разказа майката на момичето.

" Има разминавания сред изказванията на прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес като видяха в какво положение е момичето ", сподели приятелка на потърпевшата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР